Šta je to energetski fejslift?

Šta mislite – da li je moguće osećati se i izgledati mlađe bez botoksa, akupunkturnih igala, hirurških noževa i bilo čega drugog što kreira dodatnu traumu našem telu?

Učeni smo da nije moguće, a mnogi su to učenje prihvatili kao svoju istinu. Ali, ja ću vam reći da jeste moguće – itekako. Samo ako ste voljni da dopustite nečem drugačijem da uđe u vaš život!

Access energetic facelift je neverovatno nežan, a istovremeno moćan i dubok telesni proces koji uklanja tragove starenja i preokreće sam proces starenja laganim dodirom lica i vrata stvarajući osećaj lakoće u celom telu i podstičući regenerativne procese u svakoj ćeliji u organizmu.

Kako izgleda tretman?

Klijent, odnosno osoba nad kojom se tretman sprovodi legne udobno (može i da drema) dok praktičar pokrene telesni proces i prati energiju tela i svega onoga što je telo spremno da otpusti i primi u datom trenutku. Koliko god delovalo kao naučna fantastika, (a svi telesni procesi iz Accessa deluje upravo tako 🙂 što ne umanjuje njihovu efektivnost), promene su kod većine ljudi vidljive odmah. Zatim ovaj proces koji je pokrenut, tokom vremena nastavlja da se odvija sam, pa je osoba sve mlađa i vitalnija. Zvuči neverovatno, zar ne? Možda, ali to radi 😉

Za bolji rezultat potrebno je vezati tri, pet, sedam tretmana. I šta je još moguće u radu sa telima, a da o tome mislimo da nemamo pojma? 😀

Posle tretmana osoba se oseća lako, slobodno, opušteno, duboko relaksirano i potpuno osveženo.

Tretman može da se zakaže na telefon 062/501-602

Želite li da saznate zašto su žene širom sveta poludele za ovim telesnim procesom? 😉

Evo jednog videa koji sam odavno snimila, a gde govorim o ovoj temi…

Sa ljubavlju,
Jelena Stefanović
Reiki Majstor/učitelj i Bars fasilitator
Osnivač i predsednica Centra za KULR

Posetite stranice

https://www.facebook.com/junkiesoulmagic/

https://www.facebook.com/centarzakulr/

Advertisements