MTVSS je jedan od najdinamičnijih alata Access Consciousness-a.

To je izuzetno moćan telesni proces i energetski tretman koji se izvodi polaganjem ruku na telo. Sama skraćenica ima značenje – molekularni sistem terminalnog valentnog osipanja.

A šta to zapravo znači?

Molekularna struktura našeg tela podešena je sistemom valentne promene. Da bi se telo dezintegrisalo tokom vremena, ostarilo i oslabilo, hemijska i molekularna struktura tela mora da promeni valentnost. Svakim dahom koji napravimo dolazi do te promene, pa naše telo stari i konačno, umire. Valentno osipanje u stvari menja molekule, a to degeneriše i dezintegriše telo – dakle, svaki put  valentno osipanje menja i molekularnu strukturu našeg tela.

MTVSS je dizajniran da poništi, odnosno preokrene taj proces.

Ovaj telesni proces je često “alat izbora” za uklanjanje skoro svih telesnih tegoba, jer aktivira sposobnost tela da se samoisceli i podmladi. Često se koristi kod najtežih bolesti. Posebno ima snažan uticaj na imuni sistem, naročito kada se izvodi na zglobovima. Sportisti i plesači koriste ovaj tretman za aktivaciju mišića i skeletnog sistema.

MTVSS uklanja svako programiranje koje našem telu i nama ne dopušta da budemo ono što u stvari jesmo. Kada se otklone tuđi misaoni i emocionalni obrasci i aktivira imuni sistem, to menja sve ono što je sa našim telom moguće, a nismo ni imali pojma o tome, jer smo učeni skroz drugačije. Takodje se može koristiti kao dopuna terapijama konvencionalne medicine kako bi se ubrzalo isceljenje i da bi se osnažile prirodne odbrambene sposobnosti organizma.

Ako se MTVSS uradi 20-30 puta, promeniće se cela telesna struktura i preradiće se nacrt našeg tela. Ovaj proces je zapravo toliko dinamičan da kreira više promene nego što smo u stanju da primimo. 😉

Jeste li voljni da probate? 🙂 Ko još bira više lakoće i radosti – u telu i životu? ❤

Sa ljubavlju,
Jelena Stefanović
Reiki Majstor/učitelj i Bars fasilitator
Osnivač i predsednica Centra za KULR

Posetite stranice

https://www.facebook.com/junkiesoulmagic/

https://www.facebook.com/centarzakulr/

Advertisements