Ako vam se nekad dogodilo da kažete ili uradite nešto posle čega vam je prošlo kroz glavu: “Šta mi bi? Uopšte to nisam hteo/la da kažem/uradim…”, onda sigurno znate šta je “biomimetička mimikrija”.

Biomimetička mimikrija je sposobnost našeg tela da se prilagođava, da isceli ili razume druge ljude tako što imitira tuđe obrasce i šablone prezimajući ih na sebe. Problem nastaje kada te iste obrasce “zaključa” i prihvati ih kao svoju apsolutnu i jedinu istinu.

Kada prihvatimo tuđe misaone obrasce, oni kreiraju određene emocije, a svaka emocija je energija određene vibracije koja utiče na naše ćelije, tkiva i organe. To znači da ako preuzmemo nečiji misaono-emocionalni obrazac, u svome telu izazivamo iste metaboličke procese na nivou ćelija koje postoje kod te osobe i ne samo to – to sve na kraju utiče na naše zdravlje, pa i na naš izgled. Znate i sami priču o tome koliko ljudi koji žive zajedno počinju da liče jedni na druge? Ne, to nije zbog iste hrane, ili ako je reč o porodici – o genima. Reč je o energiji, o biomimetičkoj mimikriji.

Uz Accessov istoimeni telesni proces oslobađamo se svega toga i dolazimo do onoga što mi jesmo stvarno, vraćamo se svojoj autentičnosti, svojoj jedinstvenosti.

Tretman je prijatan, klijent leži sve vreme na stomaku ili na boku dok terapeut polaže ruke na njegovo telo. Seansa u proseku traje oko sat vremena, a može se raditi  i kraće i duže od ovoga. Važno je da terapeut prati energiju.

Koliko tretmana je potrebno?

A da vas pitam… Koliko puta ste pokušali da razumete druge ljude, da im pomognete, da ih izlečite, da postanete kao oni ili vam se nešto toliko nije dopalo kod druge osobe, da ste rekli:  “Nikad neću biti ovakav/a!”?

Nebrojeno puta? E, pa ovaj proces se može isto toliko puta raditi. 😀

Kako bi bilo da počnete od jednog tretmana, pa da vidimo šta je sve moguće za vas? 🙂 Jer, ko zna ko ste sve bili i kako ste se menjali da biste se nekome dopali, da biste bili prihvaćeni ili da biste nekog shvatili i pomogli mu?

Jeste li spremni da se oslobodite svega toga što nije vaše i da konačno budete dar koji jeste? ❤

Sa ljubavlju,
Jelena Stefanović
Reiki Majstor/učitelj i Bars fasilitator
Osnivač i predsednica Centra za KULR

Posetite stranice

https://www.facebook.com/junkiesoulmagic/

https://www.facebook.com/centarzakulr/

Advertisements